top of page
moodfood-purkki-studio-web-hero.png

GLUTEENITON
LUOMUMYSLI

Käsintehty Pohjanmaalla.

Moodfood gluteeniton luomumysli on alun perin tehty meidän kolmelle mahtavalle lapselle. Halusimme tarjota lapsille hyvää, täyttävää ja terveellistä syötävää luonnollisista raaka-aineista ja hyvistä rasvoista.

 

Ja tätä on syöty!

Valitsimme hintaa katsomatta parhaat mahdolliset luomuraaka-aineet: kotimaisen gluteenittoman kauran, hunajan ja pellavan Pohjanmaalta, vastuullisten luomutuottajien herkullisen oliiviöljyn, karpalot, cashewt ja siemenet. Näitä ei tarvitse piilotella tai printata pienellä. 

Ei mitään höttöä, pelkkää hyvää.

RAAKA-AINEET

Kaura on kaiken perusta. 65 Oatsin kotimainen gluteeniton luomukaura tulee 65 leveyspiiriltä, maailman pohjoisimmilta pelloilta ja on niin puhdasta, kuin vaan olla voi. 

Makeus tulee kahdesta suunnasta, hunajasta ja karpaloista. Sugar Daddiesin hunaja on meille lähimakua. Sen tekevät vapaana pörräävät mehiläiset Laihian ja Tervajoen puhtaissa metsissä. Hunajaa ei ole käsitelty mitenkään, joten se on niin luonnollista, kuin hunaja vaan voi olla - siis nakuhunajaa :).

 

Karpalot tulevat Pohjois-Amerikan puhtailta luomuviljelmiltä, joilla on viljelty karpaloa jo vuosikymmenet. Luonnostaan kirpeää karpaloa on makeutettu luomuomenamehulla ja päälle on suihkutettu kevyesti luomu auringonkukkaöljyä. 

Terra Cretan luomuneitsytoliiviöljy tekee myslistä mehukkaan ja täyteläisen. Terra Creta on palkittu öljytarha, joka tekee ehkä Kreetan parasta öljyä - ja Kreikkalaisethan pitävät Kreetaa oliiviöljyn kehtona. Terra Creta on panostanut öljyn alkuperän jäljitettävyyteen. Saamme aina tilauksen yhteydessä yksityiskohtaiset tiedot sadonkorjuupäivästä, laadusta, sekä pullotuksen ja pakkauksen vaiheista.

Lisää puhtia ja terveysvaikutteita mysliin tuo Pohjanmaan lakeuksilla kasvava Valo24h:n paahdettu pellavarouhe. Yhdessä paahdettujen cashewpähkinöiden, auringonkukansiementen ja seesaminsiementen kanssa se antaa Moodfood myslille sen ominaisen herkullisen paahteisen pähkinäisen maun.

PELKKÄÄ HYVÄÄ

AINESOSAT JA RAVINTOSISÄLTÖ

Ainesosat:

Gluteeniton luomu kaurahiutale, luomu cashewpähkinä (16%), kuivattu luomukarpalo (8%) (luomukarpalo, luomuomenamehu), luomuhunaja (8%), luomu kylmäpuristettu ekstra neitsytoliiviöljy, luomu auringonkukansiemen, luomu seesaminsiemen, paahdettu rouhittu luomupellava.

RUNSASKUITUINEN

EI LISÄTTYÄ SUOLAA

GLUTEENITON

OMEGA 3 & 6 LÄHDE 

 

Säilytys huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

 

 

 

 

FI-EKO-201

Tuotettu EU:ssa ja EU:n ulkopuolella

Luomu lehtimerkki.png

Ravintosisältö / 100g

Energiaa 2000 kj / 478 kcal

Rasvaa 28 g

Tyydyttyneitä rasvahappoja 3,9 g

Kertatyydyttymättömiä 13 g

Monityydyttymättömiä 8,3 g

Hiilihydraatteja 38 g

josta sokereita 9,2 g

Ravintokuitua 9,4 g

Proteiinia 13 g

Suolaa <0,25 g

Betaglukaania 1,73 g (1,14 g/annos)*

Magnesiumia 169,31 mg 

Omega 6-rasvahappoja 1,46 g 

  Linoleenihappo 6,7g (4,4g/annos)**

Omega 3-rasvahappoja 0,45 g 

  Alfalinoleenihappo 1,7 mg (1,1g/per annos)**

Lingaaneja 0,03 g (0,02 g/annos)

Fosforia 414,15 mg 

Rautaa 4,54 mg 

 

*Edistää kolesterolitasojen pysymistä normaalina (betaglukaanin lähde). Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 3 g kaurasta tai ohrasta peräisin olevia betaglukaaneja. 

**Sisältää välttämättömiä rasvahappoja, joita tarvitaan lasten normaaliin kasvuun ja kehitykseen. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 2 g α-linoleenihappoa (ALA) ja 10 g linoleenihappoa (LA)

bottom of page