top of page
Moodfoodin tarina
Toista video
IMG_3980.jpg

MOODFOODIN TARINA

Moodfood gluteeniton luomumysli on alun perin tehty meidän perheelle.

Perheen äiti Mervi on Mood, jonka sydämen asiana on huolehtia terveys- ja ympäristövaikutuksista ja siitä miten kaikki voivat. Isä Tuukka taas on perheen Food, joka huolehtii siitä, että kaikki syötävä on ehdottoman herkullista.

Moodfoodin tarina alkoi oikeastaan lastemme myötä jo 2010-luvulla. Maailmankuvamme muuttui, kun toinen meistä teki ympäripyöreää päivää kahden yrityksen kanssa, jotta toinen pystyi rauhoittamaan lasten arjen kotona. Huomion siirtyessä omasta itsestä lapsiin havahduimme meidän ihmisten vastuuseen laajemminkin. Vanhemmuus pakotti ajattelemaan ja kaikki hankinnat, eritoten ruoka, mietittiin uudelleen. 

Vuosia kehittelimme jatkuvasti parempaa ja puhtaampaa ruokaa perheelle. Halusimme tarjota kasvaville ja liikkuville lapsille hyvää, täyttävää ja terveellistä syötävää luonnollisista raaka-aineista ja hyvistä rasvoista. Ruokaa sellaisista raaka-aineista, jotka tunnistaa.

 

Moodfoodin yritystoiminta alkoi kesällä 2019, mutta reseptien kehittäminen vuosia aikaisemmin. Lapset kasvoivat ja syntyi haave supertuotteiden tuomisesta kaikkien muidenkin koteihin. 

 

Moodfoodin ensimmäinen tuote, gluteeniton luomumysli löytyy jo laajasti kaupoista kautta maan. Seuraavina tuotteina vuorossa ovat gluteenittomat suussa sulavan herkulliset puurot. Ja tuoteperhe kasvaa tästä edelleen. Aidot, luonnosta löytyvät ja luonnolliset raaka-aineet tulevat olemaan ytimessä.

Ei mitään höttöä, vaan pelkkää hyvää. 

Mervi & Tuukka

Moodfood-perhe.png
aamu-6507.jpg

MOODFOODIN ARVOT

Moodfood on aito ja rehellinen, luonnollisen ja puhtaan syötävän tekijä. Tarjoamme hyviä makuja parhaista ekologisista raaka-aineista. 

Tehtävämme on tehdä ihmisille hyvää.

kolme%2520kokoa-_edited_edited.jpg

Gluteeniton luomumysli

Käsintehty Pohjanmaalla
bottom of page